Hogyan fogytam le 89 kg-ról 63 kg-ra egy hónap alatt?
Mit tehetünk, ha a diéta és a kondi nem működik?

A története annak, hogyan hagytam abba a diétázást és kezdtem el fogyni

Helló, mindenkinek! A nevem Helga, üdvözlök mindenkit a személyes mini blogomban. Engedjétek meg, hogy elmeséljem a történetem arról, hogyan fogytam le gyorsan. Megpróbálok mindenkinek válaszolni és támogatni titeket. Mostanában azonban olyan sokan írnak nekem, és nem csak ezen a blogon keresztül, hogy a számítógépem előtt kellene élnem, amit nem szeretnék :)), hogy mindenkinek válaszolni tudjak.
Így eldöntöttem, hogy inkább megírom ezt a cikket és megválaszolom a legégetőbb kérdést: Hogyan adtam le 26 kg-t?
Sosem voltam karcsú, mindig is vékonyabb akartam lenni. Az idő teltével végül elértem a célom, köszönhetően egy fogyasztó italnak, és az eltökéltségemnek, hogy elérem a célom, nem számít, mibe kerül.

Pontosan egy hónapnyi idő alatt fogytam le! Egyszerűen elképesztő EREDMÉNY, ugye?

Motiváció

Mindig kényelmetlenül éreztem magam a nagy széles testemben, állandóan irigykedtem a vékony nőkre, úgy akartam érezni magam, mint ők. Belül mindig vékonynak éreztem magam. Azt akartam, hogy a jövőbeli férjem a karjaiban hordjon, és azt akartam, hogy a gyerekeimnek legyen a legszebb anyukájuk.
De végül több, mint 90 kilósra híztam Annyira borzalmas volt, undorodva nézem a régi fotóimat! A kollegák nevettek rajtam, ami ahhoz vezetett, hogy még tovább híztam, hiszen bánatomba inkább ettem. Kellett valami, hogy motiváljon, de ez a motiváció egy negatív élményként érkezett meg: hat hónappal azután, hogy felvettek a munkahelyemre, kirúgtak. Világossá tették, hogy nem felelek meg ennek a csuda szuper cégnek az elvárásainak. Nem úgy néztem ki, mint a többi vékony és csinos lány, akik mellettem dolgoztak. Sosem fájt még semmi se annyira, ezért elhatároztam, hogy jobbá változtatom az életem.

Az én történetem: hogyan fogytam le

Először azt hittem, hogy «ha ráhagyom a nassolást, akkor elmúlik a súlyfelesleg», de ez hiú ábránd volt! A világ összes diétáját kipróbáltam, emellett a legdrágább személyi edzőkkel edzettem. De semmi eredménye sem volt… A stressz és a hangulatingadozásaim csak tovább rontották a helyzetet, a kilók nem akartak eltűnni! Azon gondolkoztam, hogy ez a korom miatt van-e (most 28 éves vagyok), vagy örökké kövér fogok maradni.

Van egy barátom, aki különböző dolgokat hozat be Kínából, és eladja őket online, neki mindig elmondta ma szomorú «fogyási» történeteim, például, hogyan adtam fel az újabb és újabb diétákat. Egy nappal az egyik pekingi utazása után felhívott, és azt mondta, van egy meglepetése a számomra. Szomorúan mondtam neki, hogy szerintem nem fogok beleférni az ajándékába. Erre azt válaszolta, hogy ezzel a cuccal bármibe bele fogok férni. Kíváncsivá tett, elkezdtem izgulni.
Kiderült, hogy a barátnőm egy csomag Lives nevű italt hozott nekem. De ez nem valami szemét volt, hanem egy a Távol-Keleten, Kínában és Tibetben elterjedt kiváló fogyasztó termék. A barátnőm elmondta, hogy a Lives Kínában valósággal eltűnt a bevásárlóközpontok polcairól, hiszen a kínai nők erősen rászoktak a gyorskajára, ami nem éppen a legdiétásabb étrend a világon. Így hát fel kellett idézniük a régi fogyási és testtisztító módszereiket.
A termék használata nagyon egyszerű, elég rendszeresen, naponta két vagy három alkalommal inni belőle.

Ezek az eredményeim: 63 kg vagyok 89 helyett, és még nem végeztem!

Nehéz elhinnem, hogy így nézek ki most:

Nincs diéta, nincs fárasztó edzés, nincsenek narancsbőr, sem lógó mellek, vagy bármilyen más «meglepetés», amely a masszív fogyással általában együtt jár.

Minden nagyon egyszerű. A Lives erős természetes antioxidánsokat tartalmaz, emellett felgyorsítja az anyagcserét az eredeti többszörösére, ezáltal gyengéden megtisztítva a bélrendszert, és serkentve a zsír lebontását, amelyek révén a testünk zsírrétegei csökkennek. Ennyi az egész, rendkívül egyszerű folyamat
Érdekes módon, pont egy hónappal azután, hogy lefogytam, találtam egy linket, amelyen keresztül megvásárolható ez a fogyasztó ital online. Ahogy láthatjátok, elkezdték behozni a terméket Kínából :)))

Nemrégiben találtam egy megbízható linket. Ne legyek lusták rendelni.


Ez a cucc sokkal jobb, mint az a rengeteg túlárazott tabletta, vagy a szigorú diéták. Én magam próbáltam ki! :)

Rendeld meg a Lives itt!


15.12.2015 - 15:51 Léda

Helga, annyira köszönöm, hogy segítesz más lányoknak is lefogyni! Három hét telt el, mióta elkezdtem a kezelést. És képzeld, 27 kilót fogytam!!! A súlyom stabilan 46 kg körül mozog, ahogy ígérted, és nem hízom vissza a leadott kilókat. Köszönöm!

16.12.2015 - 05:04 Fanni

Évekig álmodtam arról, hogy végre leadhassak néhány kilót… Olyan 3 hónapja hallottam először erről a fogyasztó italról, de nem tudtam, hogy rendeljek-e belőle, amíg az édesanyám meg nem győzött. Nem kerül olyan sokba, ahhoz képest, hogy valóra váltja az álmaim. Most pedig együtt fogyunk anyukámmal. Ő még nálam is jobban halad!

16.12.2015 - 20:50 Dögös cica

Úgy örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Tutira rendelek ebből a csodafogyasztóból , és végre elkezdek fogyni!

17.12.2015 - 15:14 Boldog feleség

Szia, Helga. Én is kipróbáltam a Lives. És hát mit is mondhatnék? Megmentetted a családom és a házasságom! Annyira csodálatos és gyönyörű lány vagy! A férjem végre megint úgy néz rám, mint egy nőre, és ez olyan magabiztossá, és ami még fontosabb, vékonyabbá tesz! :))

18.12.2015 - 12:23 Laura

Engedjetek be engem is a vékony klubba, lányok! A csomag már meg is érkezett a Lives ! Köszönöm, hogy ilyen sokan osztottátok meg az élményeiteket! Nagyon motiválttá tettetek, végre eltüntethetem a pocakomat. Megígérem, én is megosztom az élményeimet!!

19.12.2015 - 12:23 Helga

Szia, Laura! Annyira örülök, hogy te és más lányok is végre elindulhattak a fogyás útján. Nagyon támogatom a döntéseteket. Végtére is, mindannyian tudjuk, milyen fontos a lelki béke és a belső egyensúly, amelyet csak akkor érhetünk el, ha összhangban vagyunk a testünkkel. Meséljétek el majd a tapasztalataitokat. Sok szerencsét mindenkinek! :) Sajnálom, hogy nem tudok mindenkinek egyesével válaszolni. Vizsgaidőszak van, ezért perpill nagyon elfoglalt vagyok. Ne haragudjatok, légyszi!

20.12.2015 - 15:21 Szandra

Kedves Helga, borzalmasan örülök, hogy megtaláltam a weboldalat, és remélem, fogsz tudni segíteni nekem. Rengeteg módszert próbáltam ki azért, hogy végre lefogyhassak, de sajnos az eredmények még mindig messze vannak az elvárásaimtól. 162 cm magas vagyok, és 105 kilót nyomok. Ez egy igazi tragédia! 35 kg-ot szeretnék leadni. Remélem, hogy a Lives végre segíteni tud!

21.12.2015 - 21:24 Helga

Szia, Szandra! Nem csak én vagyok az egyetlen, aki a Lives segítségével fogyni tudott. Nemrégiben néhány barátom is rendelt pár üveg Lives, és garantálhatom, egyikük se csalódott. 100% tuti, hogy a termék segíteni fog! Remélem neked is sikerülni fog a fogyás!!! Szedd össze magad, és ragadd meg a lehetőséget!
Lányok, gyors emlékeztető: légyszi, osszátok meg a fogyási eredményeket! Nagyon érdekes tudni, hogy kinek mennyire segített a termék!

23.12.2015 - 06:38 SzépTehén

Tegnap érkezett meg a csomagom. Rögtön bele is kezdek a kilók leadásába. :) Nem tudom visszafogni magam túl sokáig… Végtére is, most már végre fogyok! Helga, köszi, hogy megosztottad a történeted, és a linket is a web áruházhoz, így nem kell időt pazarolnom a kereséssel.

24.12.2015 - 19:09 Mária királynő

Köszi, Helga! A kilók villámgyorsan eltűntek, és nem jönnek vissza! Ez egyszerűen elképesztő! Már ajánlottam is a barátaimnak a Lives, hogy ne kelljen halálra éheztetniük magukat. :)

26.12.2015 - 11:05 Réka

«Minden, ami új, igazából csak el lett felejtve a múltból». Mindig is tudtam! :))) Holnap randizni megyek egy férfival egy étterembe. Régen én magam is olyan voltam, mint egy étterem: nagy, és kajaszagú. A termék segített több, mint 23 kilót fogyni egy hónap alatt! Köszönöm Sára, te gyönyörű lány!!!

28.12.2015 - 06:31 Júlia

Ó, jézus! Ezt mind egy hónap alatt érted el, Réka? Úgy tűnik, nekem is rendelnem kell! Tegnap ráálltam a mérlegre… uramisten! :((((

30.12.2015 - 05:35 Petruska

Kipróbáltam a terméket és 6 hét alatt 34.5 kilót fogytam le!!! Sosem hittem volna, hogy ez lehetséges, ha nem velem történt volna meg. Ez igazán megdöbbentő! Köszönöm a linket és a megosztást, te vagy a legjobb!

01.01.2016 - 08:24 Júlia

Csodás eredmények Petra! Gratulálok! A fotóid minden kétségemet eltüntették!!

03.01.2016 - 15:04 Vénuszka

Hát, én is rendeltem két üveg Lives, köszi Helga, és mindenki más! Íme, az eredményeim, ahogy megígértem. A termék lenyűgöző! Másfél hónap alatt közel 31 kilót fogytam. Hurrá! Ez az én személyes győzelmem!!! Nagyon büszke vagyok magamra!!!

06.01.2016 - 01:41 Strandbaba

A módszer működik, magamon tapasztalom. A barátom szintén kipróbálta a Lives, és remek eredményeket ért el: 19 kiló jött le kevesebb, mint 1,5 hónap alatt! Le vagyok nyűgözve!

08.01.2016 - 16:23 Lujza

Köszönöm a fotókat mindenkitől! Tutira rendelni fogok a Lives, és elkezdem a fogyást. Nem félek többé :) Ideje belekezdeni egy új életbe! :))))

09.01.2016 - 00:33 Tami

Én még nem próbáltam ki személyesen ezt a terméket, de három barátnőm már igen, és rájuk se ismerek. Elég kis ducik voltak, de most egyszerűen gyönyörűek. Lehet én is rendelek belőle, bár nekem igazából csak egy 10 kilót kéne fogynom.

09.01.2016 - 08:44 Vilma

Helga, itt vannak az eredményeim, ahogy megígértem. 21 kiló ment le az első hónapban!!! Már most modellnek érzem magam!!! Nagyon boldog vagyok! Csak ajánlani tudom a terméket mindenkinek!

09.01.2016 - 16:55 Helga

Szia, Vilma! Nagyon örülök az eredményeidnek. Az elején nem 30 kilót akartál fogyni összesen? Szerintem ez egy igazán tökéletes eredmény!

10.01.2016 - 01:07 Katalin

Szia, Helga! Régebben olvastam a történeted, és úgy döntöttem, én is rendelek a termékből. Itt vannak az eredményeim: 3 hónappal ezelőtt, 119 kiló voltam (és 160 centi magas). 58-as volt a méretem. Most 57 kiló vagyok, és nemrégiben vettem magamnak egy 44-es méretű nadrágot. 62 kilót fogytam 3 hónap alatt, elmondhatatlanul boldog vagyok!!! Azt hittem, sosem tudok lefogyni! Nagyon hálás vagyok!

10.01.2016 - 09:21 Moncsi

Gratuláljatok nekem 53 kilót fogytam 3 és fél hónap alatt! A férjem rám se ismer, de nagyon boldog! Én is csak azt tudom mondani, hogy a termék rendkívül hatékony és egyedi módszerként szolgálnak a fogyásra, emellett élvezhetőbb is. :) Nézzétek :)))

10.01.2016 - 17:35 Klarissza

Szia, Helga! 22 nap telt el, amióta megkaptam a csomagot a Lives. Már 27.3 kilót fogytam. Korábban 93 kilót nyomtam, de most 65.7 kg vagyok. Nagyon meg vagyok elégedve végre a kinézetemmel és a közérzetemmel. Mindenkinek, aki küszködik a fogyással, csak azt tudom ajánlani, hogy próbálja ki! Köszönöm még egyszer!

11.01.2016 - 01:50 Panna

Nagyon le kéne fogynom egy 14 kilót. A kommenteket olvasgatván úgy tűnik, ez elérhető lehet. Rendelni akarok és fogyni végre… Kívánjátok szerencsét légyszi, eléggé szükségem van rá.

11.01.2016 - 10:06 Bernadett

Sziasztok, én is a termék segítségével tudtam lefogyni. A nővérem hozta nekem őket pár évvel ezelőtt Japánból, amikor még alig ismerték néhányan az országban. Őszintén szólva, sosem gondoltam volna, hogy ilyen eredményt érhetek el vele! Azt hittem az elején, hogy ez az egész csak hülyeség, ezért nem is akartam egy egész kezelést végigcsinálni, de a nővérem rávett, hogy csak próbáljam ki. Így februárra le kellett, hogy cseréljem az egész ruhatáram, hiszen a régi nadrágjaim leestek rólam. 13 kilót fogytam 1,5 hónap alatt (67-ről 54 kg-ra mentem le)!!!!!! Most stabilan tartom a súlyom, egyáltalán nem változik!!! Ha azt mondom, boldog vagyok, az semmit se mond el arról, hogy is érzem magam!! :))) Nagyon ajánlom mindenkinek a terméket! Próbáljátok ki legalább 2 hétig, és látni fogjátok a

11.01.2016 - 18:23 Helga

Lenyűgöző eredmények, Bernadett! Sok minden változott két év alatt, a fogyást máshogy kezelik az emberek, mint régebben, ezért is tudom magabiztosan ajánlani ezt a módszert bárkinek. Lányok, sajnálom, hogy nem tudok mindenkinek egyénileg válaszolni, de elolvasom mindenki hozzászólását, és örülök a sikereteknek!

12.01.2016 - 02:40 Luca

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, hogy 83 kg voltam. Vettem a Lives, és ma 54 kg vagyok! Ami szintén fontos, hogy a súlyomat stabilan tartom. Büszkén mutatom meg most a fotóimat, hiszen legyőztem a túlsúlyt. Fogalmam se volt, hogy ennyit változhat az ember!

12.01.2016 - 10:59 Juci

Kedves Helga! Meg szeretném köszönni azt a sok segítséget, amit azoknak a fiatal nőknek nyújtottál, akik meg akartak szabadulni a felesleges kilóktól! 33 éves vagyok, és a túlsúly rengeteg problémát okozott az elmúlt években, az életemben. Nehezen mozogtam, hamar kifulladtam, állandóan fájt a hátam és az ízületeim. Fáradt és álmos voltam, semmihez se volt kedvem…
Mindig tudtam, hogy a túlsúly volt az oka. Amint elolvastam a történeted, azonnal eldöntöttem, hogy adok egy esélyt a terméknek. Az eredmény túlszárnyalta minden elképzelésemet! Kicsit kevesebb, mint 62 kiló vagyok most, korábban 93 kg-ot nyomtam. Így lényegében 31 kilót fogytam 3 hónap alatt! Mintha szárnyaim lennének, olyan könnyű lett az élet! A testem pihekönnyű, remekül érzem magam, mintha 10 évet fiatalodtam volna! A légzésproblémáim is elmúltak: nem fáj a hátam, és az ízületeim is sokkal jobban vannak! Minden jót kívánok, Juci.

12.01.2016 - 19:18 Anita

Szia, Helga! Régebben különböző kínai fogyasztó teákat ittam, és segítettek is lefogyni egy 5 kg-t, de sajnos hamar visszajött a felesleg egy pár hét elteltével. Tudnál segíteni, hogy vajon a Lives is így járnék?

13.01.2016 - 03:39 Helga

Szia, Anita! Ne aggódj, semmi ilyesmi nem fog történni. Az eredmények gyorsak, és stabilak, köszönhetően annak, hogy az enzimek és a tested megerőltetés nélkül tudja leadni a felesleget. Csak nézz meg engem és a többi nőt az oldalon. Vagy ami még jobb ötlet, próbáld ki magad, és lásd első kézből. Az eredmények nem fognak csalódást okozni. És ne felejtsd el megosztani a képeidet!

Rendelje meg Ön is a Lives és spóroljon meg 50%-ot MOST!