• FŐOLDAL
 • FOGYÁS
 • DIÉTÁK
 • EGÉSZSÉGES RECEPTEK
 • FITNESZ
 • FOGYÁSI TÖRTÉNETEK

Hogyan fogyjunk megfelelően
A projektről | Vélemények

Főoldal > Fogyási történet > 60 kilós fogyás története

Történetem arról, hogyan fogytam le - 60 kilót.

Szerző: Zsuzsa | Közzétéve

Modern Csipkerózsika történet arról, hogyan fogyjunk le 60 kilót

Mielőtt elmesélném a történetemet arról, hogyan adtam le 60 kilót, azt javaslom, próbáld ki a "túlsúly kalkulátoromat". Miután beírod az adataidat a rendszerbe, látni fogod, hány napra van szükséged ahhoz, hogy elérd a hőn áhított súlyt az alább bemutatott módszer segítségével. Ez a módszer tökéletesen illik mindenkire, kortól függetlenül, nőkre és férfiakra egyaránt és mindenféle megkötés nélkül!

TÚLSÚLY KALKULÁTOR

Kor: *

Magasság: *

Súly: *

Leadni kívánt kilók száma: *

A kezdetek

A rendeltetésünk más és más lehet. Isten némelyeknek karcsú derekat, másoknak sok-sok kilót ad. Ugyanakkor megadta nekünk annak a lehetőségét is, hogy mindent megváltoztassunk. Szeretném elmesélni Nektek ezt a történetet. Ez a történet rólam szól.

Amióta csak az eszemet tudom, mindig is duci voltam – már az óvodában és az általános iskolában is. Felvettek egy jónevű egyetemre ilyen kinézettel. De én ennek ellenére élveztem a kis gömböc szerepet, azt hogy erős vagyok és vaskos, van mit rajtam fogni. A férfiak is szerették. 19 éves koromban hozzámentem az egyik diáktársamhoz, egy év múlva pedig gyerekünk született. A terhesség hatalmas vámot szedett rajtam. A testem úgy kezdett el dagadni, akár egy felfuttatott élesztő. Az eredmény az lett, hogy elértem a 100 kilót! Más szóval a kezdeti súlyomhoz képest 25 kilóval lettem nehezebb.

A terhesség hatalmas vámot szedett rajtam. 25 kilóval lettem nehezebb, így összesen már 100 kilót nyomtam.

Aztán eljött a szoptatás ideje, majd egy újabb örökmozgó baba. Észre sem vettem, hogyan szedtem fel alig egy év alatt újabb 20 kilót. Most már összesen 120 kiló voltam. A túlsúlynak köszönhetően többféle panaszom is jelentkezett. Már a legkisebb fizikai mozgástól is kapkodtam a levegőt, miközben állandó nyomást és rövid fájdalmat éreztem a szívtájékomon. Mindezt úgy, hogy még csak 21 éves voltam. Igazi rémálom volt!

Egy fiatal anyuka napi rutinja, aki alig egy év alatt további 20 kilót szedett fel. Lehangoló figura.

Egy év halasztás után a kis gömböc már valódi tehénként tért vissza az egyetemre. Észre sem vettem, milyen fontos lett számomra az étel. A reggeli, az ebéd, a vacsora és a rengeteg snack központi szerepet kezdett betölteni az életemben, hogy csupán az éhségem csillapítását szolgálta volna. Ezek lettek a legörömtelibb és legáhítottabb rituálék.

Észre sem vettem, milyen fontos lett számomra az étel, és hogy az evés lett a kedvenc időtöltésem

Még a férjemet is elhanyagoltam. Amikor észbe kaptam, már késő volt. Gábor, miután várt rám egy ideig, más nőt talált magának.

A férjem nem bírta tovább, elhagyott egy másik nőért

Próbáltam küzdeni ellene. Szinte teljesen abbahagytam az evést. A súlyom elkezdett csökkenni. Ám ezzel együtt az akaraterőm is. Állandóan csak az ételen járt az eszem. Azelőtt úgy néztem ki, mint egy kismalac, most viszont lelkileg is disznóvá váltam. Semmi mást nem akartam, csak még jobban és jobban teletömni magam! Hatalmas erőfeszítések árán sikerült lefogynom 105 kilóra.

Hatalmas erőfeszítések árán sikerült lefogynom 105 kilóra.

Bár lefogytam, két hónap múlva már ismét azt a szörnyű 120 kilót mutatta a mérleg. A kör bezárult és igazi pokollá változott az életem. Az éhség talán a legszörnyűbb gyötrelmek egyike. Lediplomáztam az egyetemen és elkezdtem élni szomorú felnőtt életemet túlsúlyosan.

Lediplomáztam az egyetemen és elkezdtem élni szomorú felnőtt életemet túlsúlyosan.

A CSIPKERÓZSIKA TÖRTÉNET ITT KEZDŐDIK

A megváltás akkor jött el számomra, amikor ellátogattam egy híres dietetikushoz, aki mesélt nekem egy innovatív és egyedi fogyasztó gyógyírről – a «Lives» italról. Azt is elmondta, hogy ez az ital nem okoz függőséget, nincsenek mellékhatásai és bárki használhatja. Nagyon boldog lettem. Az orvos magabiztosságot és lelkesedést öntött belém.

Később aztán otthon elkezdtem az interneten információ után kutatni ezzel a fogyasztó itallal kapcsolatban. Meglepve fedeztem fel, hogy a «Lives» egyike a leghatásosabb fogyasztó készítménynek és rengetegen használták már sikerrel. Hihetetlenül hatásos zsírégető, miközben fehérjetartalmának köszönhetően az alapvető napi rutin ellátásához szükséges tápanyagokat is tartalmazza. A készítmény főbb jellemzői alább olvashatók.

A «Lives» főbb jellemzői:

 • – megakadályozza a zsír felhalmozódását a szervezetben és helyreállítja az anyagcserét;
 • – megszünteti az éhséget;
 • – felfrissíti a testet;
 • – helyreállítja a vércukor szintet;
 • – erősíti az immunrendszert;
 • – erősíti a stressz kezelés képességét.

Miután meggyőződtem róla, hogy nem csupán egy porról, hanem egy táplálék-kiegészítőről van szó, és semmi káros hatása nincsen, még nagyobb érdeklődéssel kezdtem utánaolvasni ennek a készítménynek. Úgy tűnik a «Lives» tanúsított termék, melyet világszerte szabadalom véd. Hogy bebizonyítsam, feltöltöttem néhány nemzetközi megfelelőségi tanúsítványt, amit találtam.

A «Lives» nemzetközi megfelelőségi tanúsítványai

Ahogy tovább böngésztem a neten, rengeteg, különféle emberek által írt pozitív véleményt találtam róla, illetve azt olvastam róla, hogy világszerte több mint 1000 nőnek segített már megálljt parancsolni az elhízási problémáiknak. Ráadásul nemcsak mindennapi emberek hozzászólásaival találkoztam, hanem olyan ünnepelt sztárokéval is, mint Christina Aguilera, Kate Winslet és még sokan mások. Alább olvasható mi mindent mondanak a sztárok erről a gyógyírről.

Hogyan fogyott le néhány sztár, aki a «Lives»-et használta.

"Gracias a «Lives» perdi 18 kilos en 4 semanas. Un remedio fantastico! Nunca habia sido tan facil perder peso!"

Christina Aguilera

"Con «Lives» tu peso extra desaparecera facilmente! Olvidate de las dietas y ten un aspecto brillante!"

Kate Winslet

Úgy tűnik, a «Lives» korábban csak a sztárok számára volt elérhető. Most minden egészségével törödő nő megvásárolhatja ezt a terméket. Nemrégiben Magyarországon is elérhetővé vált! Hihetetlenek a statisztikáik azoknak, akiknek sikerült lefogyniuk ezzel az itallal. Amerikai tudósok elvégeztek egy vizsgálatot, amiben kimutatták, hogy a készítményt fogyasztó emberek körülbelül 98,7%-a lefogyott. Itt a vizsgálatuk tagadhatatlan eredménye:

A «Lives» italról szóló vizsgálat eredményei:

A Livesről készített vizsgálat eredményei

Más fogyasztó termékekkel összehasonlítva:

Az emberek 98,7%-a lefogyott

25 kiló

20 kiló

15 kiló

10 kiló

1" hét

2" hét

3" hét

4" hét

5" hét

Lives

Más termékek

A vizsgálatban 1000 ember vett részt

Annyira érdekelt a készítmény, hogy észre sem vettem, milyen hamar eltelt a délután. Miután mindezt elolvastam és látta, abszolút meggyőzőnek találtam az ital hatásosságát. És úgy döntöttem, a cselekvés mezejére lépek!

"MINDENKI képes volt fogyni, még a TV sztárok is. Rosszabb vagyok náluk? Én is meg tudom csinálni!" Ezt gondoltam abban a pillanatban. Megtaláltam a «Lives» hivatalos magyarországi képviselőjét. Így indultam el a boldogság felé vezető úton – egyszerű és triviális módon.

Amikor megkaptam a «Lives» csomagot, úgy ragadtam meg, akár egy fuldokló ember egy uszadékfát. Az útmutatásnak megfelelően elkezdtem használni.

Nagyon egyszerű volt – az első héten reggeli előtt 1 csészével, a 2.-3. héten reggeli, ebéd és vacsora előtt 1 csészével, a 4. héten pedig reggeli és vacsora előtt kell 1 csészével kell meginni. ENNYI AZ EGÉSZ! Nincs lehetetlen diéta vagy edzés. Ennyit kellett csupán tennem.

Éreztem, hogy kezdek fogyni. Észrevettem, mert a ruháim is kezdtek lazábbak lenni és sokkal energikusabbnak éreztem magam. Elhatároztam, hogy egy hónap múlva megnézem mennyit nyomok. De nem tudtam tovább várni. Három hét múlva rálltam a mérlegre. Teljesen megdöbbentem: 105 kilót mutatott! Lényegében ugyanazt a 105 kilót, amit azelőtt kínkeservvel és könnyekkel és állandó evés utáni epekedéssel sikerült csak elérnem!

Alig 3 hét alatt 15 kilóval voltam kevesebb, és ez még csak a kezdet volt!

Eddig a testem csak a szokásos súlytól szabadult meg, ám miután rájöttem, milyen egyszerű és könnyű ez az egész, a testem kezdte "elhagyni a rossz szokásokat". A jövő hónapban a «Lives» segítségével új rekordot fogok elérni – 85 kilót!

A rákövetkező hónapban a «Lives» segítségével új rekordot értem el – 85 kilót!

Csipkerózsika ezután új estélyi után kezd kutatni

Aztán úgy döntöttem, lassítok kicsit a tempón. Az ösztönöm azt súgta, ilyen hatalmas súlytól gyorsan kell megszabadulni, de a közepes súlytól már közepe tempóban. Ezért csökkentettem az adagot napi két csészére. Így is tovább olvadtak le rólam a kilók. Szép fokozatosan egy elegáns nő alakja kezdett kirajzolódni. Újabb hét elteltével újabb rekordot értem el – 80 kilót!

Újabb hét elteltével újabb rekordot értem el – 80 kilót!

A stressz teljesen eltűnt, és újra elkezdtem érdeklődni az élet dolgai iránt. Sétálni akartam a fiammal, moziba, kiállításokra járni, meginni egy kávét a barátaimmal. Röviden normális életet akartam élni. És sikerült is! Visszanyertem az önbizalmamat, a túlsúllyal együtt pedig az a komplexusaim is eltűntek. Végre nem jelentett gondot a ruhavásárlás. Nem is olyan régen, amikor még 120 kilót nyomtam, kihívás volt olyasmit találnom magamnak, ami jó is rám. Elkezdtem vonzóbb ruhákat venni, odafigyelni magamra és szoknyát hordani. Minden lehetséges szempontból újra nő lettem, és megint képes voltam magamra vonzani a férfiak tekintetét!

Az átalakulásom a barátaim szeme láttára történt. Természetesen ők is észrevették a drasztikus változásokat. Szenvedélyesen arról kérdezgettek, hogyan sikerült ilyen eredményt elérnem. Meséltem nekik a híres és varázslatos gyógyírről, a «Lives» italról, illetve arról, hol tudják megvásárolni. Sok barátomnak van problémája az elhízással. A lenyűgöző eredményeimet látva ők is úgy döntöttek, hogy megrendelik, így mindannyian együtt kezdtünk el fogyni.

Szenvedélyesen rajongani kezdtem az életért

Amikor a szüleim látták, hogy a lányuk megoldja a problémáját, elhatározták, hogy segítenek nekem. Egy csodálatos nyaralást kaptam tőlük ajándékba. Egyiptom májusban. (78 kilósan egy jó kis "all inclusive" ellátással, + napi 2 pohár «Lives» itallal); Törökország Augusztusban (73 kilósan megint csak "all inclusive" ellátással és a «Lives» itallal).

Egyiptom – 78 kilósan egy jó kis "all inclusive" ellátással + a «Lives» itallal

Törökország – 73 kilósan megint csak "all inclusive" ellátással + a «Lives» itallal

Ellazulva, napbarnítottan és KARCSÚN ! Nagy tervekkel érkeztem haza a jövőre vonatkozóan. Egyszerűen csak követnem kellett a már ismert sémát – «Lives» naponta kétszer könnyen megjósolható eredménnyel...

CSIPKERÓZSIKA FELVESZI A RUHÁJÁT ÉS TALÁLKOZIK A HERCEGGEL

Miközben a túlsúllyal küzdöttem, félretettem a magánéletemet. Ám nagyon hamar sikerült helyreállítanom. Egy gazdag, jóképű férfi, aki egy építőipari cég feje, szemet vetett rám. Randizni kezdtünk! A súlyom pedig továbbra is tartósan lefelé kúszott.

Görögország – 68 kilósan már nem "all inclusive" ellátással, viszont a szerelmemmel és a «Lives» itallal

ÉS AKKOR MOST JÖN AZ A RÉSZ, AMIKOR ÉJFÉLT ÜT AZ ÓRA

Most nagyszerűen érzem magam. Szerelmes vagyok egy gazdag, elegáns és sármos férfiba. Díszítgetem a házikónkat és titkárnőként dolgozom egy építőipari cégnél. A fiam Benedek már óvodába jár. A súlyom már 62,5 kiló!

Díszítgetem a házikónkat

Titkárnőként egy építőipari cégnél

Egy hónapja abbahagytam a «Lives» ivását, mert elértem a hőn áhított 63 kilót. Azt hittem megint rám jön majd pár kiló, de tévedtem. Amúgy nem diétázom és azt eszem, amit csak akarok – persze mértékkel. Úgy tűnik a «Lives» teljesen helyreállította az anyagcserémet. Ez egy igazi innováció az egészségügy világában. Most már mindenki visszatérhet a normál életbe!

Jelenleg 62 kilót nyomok. 58,5 kilót sikerült lefogynom és nagyszerűen érzem magam. Minden egészségi problémám teljesen eltűnt!

Ez a történet vége.

Szeretnék megosztani egy videót, amit én magam készítettem, úgyhogy kérlek, ne kritizáljátok nagyon. Amatőr felvétel, és nincs tapasztalatom az ilyesmik készítésében, de világosan megmutatja, hogyan értem el stabilan a célomat, hogy lefogyjak, és hogyan vittem mindezt végbe. Most már néha mosolyogva nézem végig a videót. Emlékszem azokra a rettenetes napokra, amikor a férjem elhagyott... ha nem jött volna el az a csodálatos nap, amikor megtudtam, hogy létezik a «Lives», még mindig egész életemben bizonytalan lennék, akár egy szellő hátán táncoló tollpihe...

Talán néhány olvasómban most felvetődik a kérdés, hogy vajon miért mondom el ezt most mindenkinek. Csak szeretném mindenkivel megosztani az örömömet, és megmutatni az olvasóimnak, hogy ha az ember úgy dönt, LEFOGY, akkor nem szabad holnapra halogatni. Most azonnal el kell kezdeni! Lefogadom, hogy bárki ugyanilyen eredményeket képes elérni, mint én! Néhány hét alatt ti is vonzó nővé válhattok, aki sugárzik az örömtől. Csupán egyetlen lépést kell megtennetek! Apropó, azok a barátnőim, akik velem együtt elkezdték fogyasztani a «Lives» italt, ugyancsak elérték a kívánt súlyt, és most már mind nagyon vonzóak. Szóval azt tanácsolom, kedves olvasóim, hogy ragadjátok meg a bika szarvát és vegyétek a kezetekbe a sorsotok irányítását!

A TÜNDÉRMESÉK VALÓSÁGGÁ VÁLHATNAK. CSAK KÍVÁNNOD KELL ÉS TUDNOD, HOGYAN CSINÁLD. REMÉLEM HASZNOSNAK TALÁLTAD A TANÁCSOM.

Üdvözlettel, Garamréti Zsuzsa

HOZZÁSZÓLÁSOK 34:

Zsófia [Ságvár]

Igazán nagyszerű vagy, Zsuzsa! Soha nem találkoztam még ilyen erős személyiséggel. Nagyon boldog vagyok, hogy minden jóra fordult az életedben. A történeted engem is felbátorított és úgy döntöttem, most azonnal elkezdek lefogyni! Már meg is rendeltem a Liveset. Remélem segít rajtam ez a gyógyír...

Anikó [Miskolc]

Remek! Ezek a történetek igazán inspirálóak! Nekem is ez a problémám. Még ma megrendelem a Liveset.

Zsuzsa

Hihetetlen, hogy megragadjátok az alkalmat, lányok! Sikerülni fog! Kérlek, írjátok meg nekünk az eredményeiteket! Sok olvasónak hasznos lesz.

Zsófia [Ságvár]

Köszönöm, Zsuzsa, mindenkivel meg fogom osztani az eredményeimet, amint meglesznek. Tökéletes lenne, ha 27 kilót le tudnék adni...

Zsuzsa

Ne légy felháborodva! Én majdnem 60 kilót fogytam, a 27 ehhez képest már nem is olyan sok. Biztosan sikerülni fog!

Virág

Már régóta kerestem olyan fogyási lehetőséget, ami illeszkedik a gyomromhoz és az életemre jellemző energikussághoz. A «Lives» tökéletes módja annak, hogy rövid idő alatt jelentős erőfeszítések nélkül lefogyjon az ember. Igazából mindig is azt hittem, hogy nincsenek csodák. Nos, saját tapasztalatból mondhatom, hogy márpedig vannak. A Livesnek köszönhetően 32 kilót fogytam. Üdvözlet a szerzőnek és üdv a "Lives" klubban.

Zsuzsa

Virág, ez csodálatos eredmény! Nagyon örülök! Teljes mértékben egyetértek veled: pillanatnyilag a «Lives» a legjobb fogyási módszer.

Krisztina [Hédervár]

Szerintem ez nonszensz. Ne legyetek lusták és járjatok edzőterembe! Tegyetek egy kis erőfeszítést annak érdekében, hogy megszabaduljatok a túlsúlytól és akkor látni fogjátok az eredményét! Én is így fogytam le 6 kilót.

Zsuzsa

Krisztina, teljesen egyetértek veled. A mozgás még senkinek sem volt káros. Jó lehet, ha az ember olyan keveset akarsz fogyni, mint te a 6 kilóddal, de 60 kilóhoz már nem elég. Az edzőterem nem jelent megoldást ha sok kilótól kell megszabadulnod. Ezekben az esetekben olyan étrend-kiegészítőre van szükséged, mint amilyen a «Lives» is. A segítségével minden szükséges tápanyagot bevihetsz anélkül, hogy éhséget éreznél. Ha többet nyomsz 100 kilónál, a fizikai edzés nagyon nehéz. Én például képtelen voltam még pár guggolást is megcsinálni. Megszédültem és nagyon rosszul éreztem magam. Úgy vélem, sok nő kénytelen hasonló problémákkal szembenézni.

Sára [Szeged]

Krisztina, biztosíthatlak, hogy tévedsz! Nem mindenkinek van olyan hibátlan alakja, és nem mindenki képes visszanyerni azt az edzőteremben. Nekem például szigorúan tilos volt tornásznom a szívproblémáim miatt.

Flóra [Nagykanizsa]

Én is szeretnék köszönetet mondani a szerzőnek az erőfeszítéséért. Nagyon motiváló :). Én már elkezdtem fogyni és megrendeltem ezt a fantasztikus megoldást.

Alíz [Szombathely]

Annyira örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Meg fogom rendelni ezt a csodás gyógykészítményt, és végre én is elkezdek majd fogyni!

Zsuzsa

Nagyon örülök minden lánynak, aki már elkezdett fogyni. Támogatlak a döntésetekben. A legfontosabb, hogy harmóniára leljetek a lelketekben, azt pedig csak harmonikus testtel érhetitek el. Írjátok le az eredményeiteket! Sok szerencsét mindnyájatoknak:). Most rengeteg dolgom van. Bocsánat!

Emese [Hajdúnánás]

Engem is üdvözölhettek a karcsú lányok klubjában! Már nekem is van egy csomag «Lives» italporom. Köszönöm a termékkel kapcsolatos visszajelzéseket. Én is felbátorodtam, hogy lefogyjak és hogy megszabaduljak ezektől a szörnyű zsírpárnáktól.

Elvira [Jánosháza]

Ennek a cikknek köszönhetően megváltoztattam az életemet, amikor 18 kilót fogytam, és ez még nem a vége. Lányok, ne halasszátok holnapra és vágjatok bele még ma! A «Lives» a varázslatos gyógyír a túlsúlyra... Minden barátnőmnek ajánlom!

Zsuzsa

Gratulálok Elvira! Örülök! Remek dolog ilyen változásokat látni

Gabi [Battonya]

Kedves Zsuzsa, hihetetlenül boldog vagyok, hogy rátaláltam a blogodra, mert éppen segítséget kerestem. Már sok mindent kipróbáltam, hogy lefogyjak, de az eredményeim sajnos mindig messze voltak az elvárásaimtól. 162 cm magas vagyok és 105 kilós. Ez az én személyes tragédiám! 35 kilót akarok fogyni. Nagyon remélem, hogy a «Lives» segíteni fog.

Zsuzsa

Gabi, ahogy te is láthatod, nem én vagyok az egyedüli, aki a «Lives» segítségével fogyott le. Határozottan állíthatom, nincsenek elégedetlen emberek. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog neked! Reagálj és cselekedj! Lányok, kérlek osszátok meg a fogyási eredményeiteket! Nagyon érdekes tudni, hogyan segít másokon is a «Lives»!

Éva

Tegnap kaptam meg a csomagot. Azt tervezem már mától fogyni fogok :) Többé már szóba sem jöhet, hogy halogassam... Ezért én is le fogok fogyni! Zsuzsa, köszi a történetet és a linket a forgalmazó hivatalos weboldalához.

Júlia [Pécs]

Ez az elképzelhető legjobb módszer a fogyásra. Köszönöm, Zsuzsa! Már 3 hét alatt is fogytam. Méghozzá 14 kilót!

Ármina [Celldömölk]

Köszönöm, Zsuzsa! Nagyon gyorsan sikerült lefogynom. De ami a legfontosabb: nem jön vissza rám. Ez egy igazi csoda! Már ajánlottam a «Lives» italt a barátnőimnek. Máskülönben hamar elájulnának az éhségtől :)

Panka [Szarvas]

Fontos, hogy lefogyjak 24 kilót. A hozzászólásokat végigolvasva úgy tűnik, ez tényleg lehetséges. Már meg is rendeltem a «Lives»-et. Kívánjatok szerencsét, lányok!

Angéla [Ukk]

Köszönöm, Zsuzsa! Nem tudom, hogyan köszönhetném meg eléggé. Megváltoztattad az életem! Ez a tökéletes módszer. Alig másfél hónap alatt sikerült 27 kilót lefogynom. Bingó! Ez az én személyes győzelmem! Annyira büszke vagyok magamra!

Zsuzsa

Sajnálom, hogy ilyen sokáig nem voltam online. Nagyon büszke vagyok rátok, lányok! Lenyűgözőek az eredményeitek! Gratulálok, Angéla! Mondtam én, hogy 27 kiló meg sem kottyan a «Lives»-nek. Rád sem lehet ismerni, gyönyörű vagy! Nagyon örülök, hogy ti olvasók megbíztok bennem. Sok szerencsét mindnyájatoknak, akik elkezdtetek fogyni! Ne felejtsétek el megosztani az eredményeiteket!

Emma

Szeretném megerősíteni, hogy ez a módszer működik! A barátnőmnek sikerült lefogynia a Lives től és azt kell mondjam alig másfél hónap alatt 23 kilót adott le! Igazán meggyőző!

Ági [Mosonmagyaróvár]

Hölgyeim ez igazán lenyűgöző! 25 kiló kevesebb mint 5 hét alatt! Úgy érzem magam, akár egy modell! Nagyszerű a hangulatom és sugárzok a boldogságtól! Mindenkinek ajánlom ezt a terméket!

Eszter [Sümeg]

Szia Zsuzsa! 42 napja kaptam meg a «Lives»-et. 27 kilót fogytam. 93 kilósan kezdtem és most 66 kilót nyomok. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan érzem magam és ahogy kinézek. Erősen ajánlom a «Lives» italt mindazoknak, akik fogyni próbálnak. Köszönöm szépen a tanácsot!

Györgyi [Cegléd]

Kipróbáltam a «Lives»-et. 7 hét után az lett az eredménye, hogy 34 kilót fogytam. Soha nem hittem volna el, ha nem velem történik. Fantasztikus! Köszönöm a hivatkozást és a történetet, csodálatos vagy!

Linda [Bős]

Helló mindenkinek! Nekem is a «Lives» segítségével sikerült lefogynom. Hogy teljesen őszinte legyek, soha még csak nem is álmodtam volna ilyen eredményről. Akkor kezdtem el inni a «Lives»-et, amikor Zsuzsa írt és néhány hétre rá muszáj volt elszaladnom vásárolni, hogy felújítsam a ruhatáramat, mert az összes nadrágom túl nagy volt rám :))))))). Három hét alatt összesen 13 kilót fogytam (67-ről 54-re!) Most már stabil a súlyom és nem változik. Ha azt mondom, boldog vagyok, azzal nem tudom eléggé leírni, mit érzek :) :) Mindenkinek ajánlom! Próbáljátok ki legalább egy hétig és nézzétek meg az eredményeket!

Hajnalka [Orosháza]

Alig két hónapja még 83 kilót nyomtam. Megrendeltem a «Lives»-et és most máér 54 kilós vagyok. a súlyom pedig tartós! Büszkén mutatom meg nektek a fotóimat – a túlsúllyal szemben folytatott harcom eredményét. Nem hittem volna, hogy ilyen gyökeresen megváltozhatok! Köszönöm Zsuzsa!

Klaudia [Gyöngyös]

Szia Zsuzsa! Ki akartam fejezni a hálámat az olyan lányoknak nyújtott segítségedért, akik meg akarnak szabadulni az összes túlsúlyuktól. 33 éves vagyok és az elmúlt években sok nehézséggel kellett szembenéznem a kövérségem miatt. Nehezen tudtam mozogni, folyamatosan akadozott a légzésem, fájtak az ízületeim és a hátam. NAgyon hamar elfáradtam és nagyon lassú voltam... Mindig is tudtam, hogy ez a kövérségem miatt van így. Amikor olvastam az élményeidről, elhatároztam, hogy azonnal rendelek egy csomag «Lives»-et és kipróbálom. Az elért eredmények túlszárnyalták minden várakozásomat. Most 62 kiló vagyok, de azelőtt 93 voltam. Két hónap alatt 31 kg-t fogytam. Most már normálisan nézek ki! Annyira könnyűnek érzem magam és olyan remekül vagyok, mintha csak 10 évet fiatalodtam volna! A levegőkapkodás, a hát és ízületi fájdalom már a múlté. Az egészségem is drámaian javult. Üdvözlettel, Klaudia

Zsuzsa

Az eredményeid igazán lenyűgözőek! Nem számítottam rá, hogy ilyen szívesen osztják meg az olvasóim az eredményeiket. Gratulálok! Kérlek, tartsátok meg a jó szokásotokat! Elnézést kérek, mert nem tudok mindenkinek egyenként válaszolni, mert az képtelenség lenne. Viszont minden egyes üzenetet és túlsúllyal szemben aratott győzelmet elolvasok és ez nagyon boldoggá tesz!

Valéria [Dömsöd]

Zsuzsa, semmi szükség rá, hogy elnézést kérj. Olyan sok embernek segítettél már megoldani élete legnagyobb problémáját. Köszönjük mindazt, amit teszel! Csajok, szuperek vagytok! Miután elolvastam a történeteiteket és a hozzászólásaitokat, én is megrendeltem a «Lives»-et, és 100%-ig biztosan tudom, hogy hozzátok hasonlóan én is le fogok fogyni. Apropó, szerencsésnek mondhatom magam, mert 50% kedvezménnyel sikerült megvásárolnom a «Lives»-et. Azt mondják, már fogy ki a készlet. Szóval siessetek, lányok! Úgy tűnik, ez a termék hamar elfogy, és sosem lehet tudni, újra lesz-e nekik belőle!

Katalin

Helló csajok! Épp most látogattam el a weboldalra. Tényleg 50% kedvezménnyel árulják most. Amikor tegnap megrendeltem, még nem volt rá akció, ami azt jelenti, hogy én dupla áron vettem meg a "Lives"-et. Nos, én talán nem voltam olyan szerencsés, mint Valéria :) :) Lényeg, hogy segítsen fogyni, és ezért hajlandó vagyok fizetni is! Apropó, már csak 12 csomag maradt (leellenőrizhetitek a rendelkezésre álló mennyiséget a weboldalon). Úgy tűnik, úgy veszik a «Lives»-et, mint a cukrot ilyen kedvezmény mellett :) :)